Αγωνία για τους δύο μεσοεπιθετικούς!

Από paok24.com: Ο "εκλεκτός" του ΠΑΟΚ, οι δυσκολίες και η "μάχη" με τον χρόνο!
Πηγή: paok24.com
Αγωνία για τους δύο μεσοεπιθετικούς!

Με την προσθήκη του Μάρκος Αντόνιο στο ρόστερ του, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το "παζλ" στις θέσεις "6" και "8", καθώς εκτός του 23χρονου Βραζιλιάνου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει αυτή τη στιγμή στο... παρουσιολόγιό του και τους Στέφαν Σβαμπ, Χάρη Τσιγγάρα, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Σουαλίο Μεϊτέ, Φιλίπε Σοάρες και Κυριάκο Γιαξή!

Πλέον, ο Δικέφαλος ρίχνει όλο το βάρος του στην απόκτηση των δύο μεσοεπιθετικών που θέλει ο προπονητής για να αποκτήσει και η τριάδα πίσω από τον κεντρικό επιθετικό περισσότερη ποιότητα και "βάθος", με τον Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας να εξακολουθεί να είναι ο "εκλεκτός"!

Ωστόσο, η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Μπεσίκτας εξακολουθεί να είναι δύσκολη, τόσο λόγω των απαιτήσεων των "Αετών της Κωνσταντινούπολης" όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως είπαν πριν από λίγο οι Σταύρος Κόλκας και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον "αέρα" του City 106,1, δεν είναι και τόσο... θερμός αυτή τη στιγμή να "μετακομίσει" στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να "παρατήσει" την υπόθεση του Κονγκολέζου, έχοντας περιέλθει σε δύσκολη θέση λόγω του ότι η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, εφόσον φυσικά όλα εξελιχθούν... ομαλά αύριο το βράδυ στην Τούμπα, εκπνέει την ερχόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου!

Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, στον Δικέφαλο έχουν αυτές τις ώρες ταυτόχρονες επαφές με ομάδες, ατζέντηδες και ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών οι Σάμου Καστιγιέχο και Ρέινιερ Ζεζούς Καρβάλιο,

Διαβάστε ακόμη...