Ο ιταλικός Τύπος για το «χτύπημα» του ΠΑΟΚ: «Ο Μάρκος Αντόνιο αποχαιρετά την Λάτσιο»

Από sdna.gr: Η είδηση περί συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο φιγουράρει έντονα στον Τύπο της Ιταλίας, υπογραμμίζοντας πως αποχαιρετά του «λατσιάλι» - Σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων οι δύο ομάδες.
Πηγή: sdna.gr
Ο ιταλικός Τύπος για το «χτύπημα» του ΠΑΟΚ: «Ο Μάρκος Αντόνιο αποχαιρετά την Λάτσιο»

Το μεσημέρι της Τρίτης (29/8), όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, επετεύχθη το πολυπόθητο deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λάτσιο. Οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνταζαν με σκληρό πόκερ, ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς είχαν εξ αρχής σύμμαχό τους τον Μάρκος Αντόνιο και τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, αντιλαμβανόμενοι απόλυτα πως ο Δικέφαλος είναι ο ιδανικός προορισμός για τον 23χρονο χαφ.

Ο ΠΑΟΚ έριξε στο τραπέζι ένα εκατ. ευρώ, αναλαμβάνοντας πλήρως το συμβόλαιό του, 300.000 στη Λάτσιο για την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού με προαιρετική οψιόν αγοράς (6 εκατ. ευρώ), προσφέροντας παράλληλα στους «λατσιάλι» και ποσοστό επί των δικαιωμάτων του ύψους 15%. Αυτή ήταν και η τελική πρόταση του Δικεφάλου, αρνούμενος να συζητήσει τους όρους της Λάτσιο που επέμενε σε υποχρεωτική οψιόν. Πάνω σε αυτά τα νούμερα, ο ΠΑΟΚ έφερε την υπόθεση στα μέτρα του, αποσπώντας το «ναι» της Λάτσιο.

Η είδηση της επικείμενης απόκτησης του Μάρκος Αντόνιο από τον ΠΑΟΚ φιγουράρει έντονα στον ιταλικό Τύπο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «αποχαιρετά τους λατσιάλι» ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.

Μάλιστα, σημειώνεται πως αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για την Ελλάδα, με τους ασπρόμαυρους να κινούν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη, όπως διαβάσατε στο σχετικό ρεπορτάζ!

Διαβάστε ακόμη...