Ο γνώριμος Τρεϊμάνις και ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς στην Σκωτία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται από χθες στο Εδιμβούργο.
Πηγή: paok24.com
Ο γνώριμος Τρεϊμάνις και ο ΠΑΟΚ

Οι "ασπρόμαυροι" κινούνται σε ρυθμούς Europa Conference League κι αύριο, απέναντί τους θα συναντήσουν ένα γνώριμο πρόσωπο.

Ο Αντρίς Τρεϊμάνις, που είναι διεθνής από το 2011, είναι -όπως έγινε εδώ και ημέρες γνωστό- ο "εκλεκτός" που θα σφυρίξει στο αυριανό παιχνίδι, με τον Ρέφερι από τη Λετονία να έχει βρεθεί τρεις φορές στο παρελθόν στον δρόμο του ΠΑΟΚ.

Ήταν ο διαιτητής στην ήττα του ΠΑΟΚ στο "Φίλιπς Στέντιουμ" από την PSV Αϊντχόφεν με σκορ 3-0 τη σεζόν 2020-21, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ είχε σφυρίξει και στη νίκη του "Δικεφάλου" επί του Παναθηναϊκού με 2-1 στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League τη σεζόν 2021-22.

Τέλος, είχε οριστεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ.Καραϊσκάκης", με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 2-1 για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της περσινής σεζόν. Σε εκείνο το ματς, ο Λετονός ήταν πρωταγωνιστής καθώς πήρε πίσω το διπλό πέναλτι εις βάρος του Νέλσον Ολιβέιρα, μετά και την παρέμβαση του VAR...

Διαβάστε ακόμη...