Αντελίνο Βιεϊρίνια: 90λεπτο μετά από 3,5 μήνες

Από paok24.com: Επιστροφή στο βασικό σχήμα για τον αρχηγό!
Πηγή: paok24.com
Αντελίνο Βιεϊρίνια: 90λεπτο μετά από 3,5 μήνες

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε χθες στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ και μπήκε στην ενδεκάδα για πρώτη φορά, μετά το ματς για τα πλέι οφ με τον ΝΠΣ Βόλο. Κάτι παραπάνω από 3 μήνες μήνες πριν δηλαδή, αφού εκείνο το παιχνίδι είχε γίνει στις 8 Μαΐου.

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» χθες, όχι απλά πήρε φανέλα βασικού, αλλά έβγαλε και ολόκληρο το παιχνίδι. Κάτι που έχει τη σημασία του, διότι αφενός έδειξε ότι είναι έτοιμος και πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αφετέρου είναι κάτι που δεν το βλέπουμε πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια! Για την ακρίβεια πέρσι, συνέβη μόλις 2 φορές.

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη φορά που ο Πορτογάλος είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο παιχνίδι ήταν στις 8 Μαΐου για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Τότε είχε παίξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, η οποία είχε λήξει με 0-2 υπέρ του Δικεφάλου. Ενώ το δεύτερο συνολικά παιχνίδι που... έβγαλε 90λεπτο την περσινή σεζόν, ήταν ο επαναληπτικός της Τούμπας κόντρα στην Καλαμάτα, τότε που και πάλι είχε επικρατήσει ο ΠΑΟΚ με 2-0 σκορ.

Διαβάστε ακόμη...