Πραγματικός… Κέρβερος!

Από paok24.com: Η ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Ντομινίκ Κοτάρσκι στις δύο προκρίσεις του ΠΑΟΚ και η ξεχωριστή μνεία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου!
Πηγή: paok24.com
Πραγματικός… Κέρβερος!

Επηρεασμένος πιθανότατα από την παραφιλολογία που στήθηκε γύρω από το όνομά του, σχετικά με φημολογούμενο ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων όπως η Γουέστ Χαμ ή ακόμα και της Μπάγερν Μονάχου, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι εμφανίστηκε κάπως... βαρύς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία!

Ωστόσο, μέσα και από τα τετ α τετ που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο 23χρονος Κροάτης τερματοφύλακας ήταν... τύπος και υπογραμμός και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ!

Έχουμε και λέμε: Στο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα, ο Κοτάρσκι εξουδετέρωσε στο 30΄ το σουτ του Σούα και στο 64΄ κατέγραψε μία δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Νικολαέσκου, ενώ στη ρεβάνς, ο Κροάτης είπε "όχι" στην εκτέλεση πέναλτι του Σούα στο 40ο λεπτό, με εκτίναξη στη δεξιά γωνία του, ενώ στο 71΄ μπλόκαρε το πλασέ του Φράιντεϊ!

Πάμε και στα δύο ματς με τη Χάιντουκ! Στο Σπλιτ, κόντρα στους συμπατριώτες του, ο Κοτάρσκι δεν κατέγραψε κάποια μεγάλη επέμβαση αλλά ήταν σωστός σε όλες τις τοποθετήσεις και στις επεμβάσεις του, ενώ στη χθεσινή αναμέτρηση, στο 45ο λεπτό μπλόκαρε το σουτ του Κροβίνοβιτς, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πρόλαβε να "κλείσει" με το κορμί του τον Λιβάγια και να τον υποχρεώσει να φύγει πλάγια μέσα στη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 67΄ έστειλε τη μπάλα κόρνερ στο σουτ του Μπενραχού!

"Εδώ πρέπει να επισημαίνω τις εμφανίσεις του Κοτάρσκι. Και στα τέσσερα ματς ήταν εξαιρετικός. Έκανε κάποια λάθη με την μπάλα, αλλά ήταν εντυπωσιακός στην διαχείριση των καταστάσεων και στις επεμβάσεις. Έδειξε προσωπικότητα, ποιότητα και ήταν φοβερή η συνολική του παρουσία" τόνισε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με τους Κροάτες, ερωτηθείς για το πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα το γεγονός πως στα δύο παιχνίδια με τη Χάιντουκ η εστία του Δικεφάλου έμεινε "καθαρή", θέλοντας ενδεχομένως με αυτόν τον τρόπο να τονώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση του Κροάτη και να τον διατηρήσει 100% προσηλωμένο στον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...