Αποθέωσε τον Άκπομ ο Μπίσεσβαρ

Από paok24.com: Με αφορμή τη μεταγραφή του Άγγλου φορ στον Άγιαξ...
Πηγή: paok24.com
Αποθέωσε τον Άκπομ ο Μπίσεσβαρ

Ο Τσούμπα Άκπομ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιαξ, κατά του οποίου έχει σκοράρει με τον ΠΑΟΚ, μετά την συμφωνία των Ολλανδών με τη Μίντλεσμπρο για 12+2 εκατομμύρια ευρώ. Με αφορμή αυτήν την μεταγραφή, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κλήθηκε σε συνέντευξη από την «De Telegraaf» και μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Γνώρισα τον Τσούμπα ως ένα πολύ ωραίο, αυθόρμητο αγόρι. Και επίσης ως καλός ποδοσφαιριστής. Ήταν φίλος μου», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που προσπαθούσε να βελτιωθεί ο Άκπομ:

«Παρακολουθούσαμε στο YouTube εικόνες του Teddy Sheringham, του Andriy Shevchenko και του Ruud van Nistelrooy για ώρες στο δωμάτιό μας. Κοιτούσε πολύ προσεκτικά τα τελειώματά τους και τις γραμμές τους στο γήπεδο. Ήθελε πραγματικά να τα πάει καλύτερα. Είναι ωραίο, δεν περίμενα κάτι τέτοιο εκ των προτέρων, ότι ήταν τέτοιος τύπος». Στη συνέχεια ο Μπίσεσβαρ αναφέρθηκε στην κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ:

«Στον ΠΑΟΚ έμαθε το ανδρικό ποδόσφαιρο και ότι δεν φτάνει να παίζεις καλά αλλά πρέπει να είσαι παραγωγικός. Ο Τσούμπα είναι ένας δυνατός επιθετικός, που μπορεί να παίξει καλά στο χώρο αλλά και με τη μπάλα στα πόδια. Διάβασα ότι ο Πιερ βαν Χουϊντόνκ είπε ο Τσούμπα είναι καλός με το κεφάλι του. Λοιπόν, έτσι είναι. Δεν ξέρω πολλούς που να μπορούν να το κάνουν καλύτερα» και τέλος αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Άγγλου στον Άγιαξ:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα για τον Άγιαξ. Με την προσωπικότητά του, αλλά στην πραγματικότητα από όλες τις απόψεις. Επίσης για το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Θα δείτε, στην Ολλανδία δεν έχουν υπάρξει πολλοί παίκτες με τέτοιο ανάστημα που να είναι τόσο γρήγοροι. Ο Τσούμπα είναι ένας παίκτης που χρειάζεται λίγη αυτοπεποίθηση, οπότε δώσε του λίγο χρόνο».

Διαβάστε ακόμη...