Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στην Κροατία; (vids)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 στο κατάμεστο «Polijud» τη Χάιντουκ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League, στην τέταρτη επίσκεψη της ιστορίας του στην Κροατία για ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στην Κροατία; (vids)

Η πρώτη, ήταν το 2010 σε παιχνίδι πρόκρισης στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε παιχνίδι πρόκρισης για το Europa League, όταν είχε κερδίσει με 0-1 χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη. Και τότε, είχαν σημειωθεί επεισόδια από την πλευρά των Κροατών, σε πούλμαν που μετέφερε φίλους του ΠΑΟΚ... Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με εκείνη τη σπουδαία νίκη, είχε εξασφαλίσει την πρόκριση του από τον όμιλο.

Ακολούθησε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι του 2015. Παρότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν ξεκάθαρη, ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί να χάνει με 2-0, χάρη σε γκολ του Μακ είχε μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις και τελικά στη ρεβάνς της Τούμπας, επικρατώντας με 6-0, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.


Η τελευταία επίσκεψη στην Κροατία, ήταν πρόπερσι, για την αναμέτρηση με τη Ριέκα στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ με γκολ των Ελ Καντουρί και Μουργκ, είχε επικρατήσει με 0-2, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και συνεχίζοντας στην επόμενη φάση.

Διαβάστε ακόμη...