«Στην Κραϊόβα ο Κούρτιτς»

Από sdna.gr: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, καθώς συμφώνησε με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.
Πηγή: sdna.gr
«Στην Κραϊόβα ο Κούρτιτς»

Η Ρουμανική ιστοσελίδα «fanatik.ro», σε σχετικό δημοσίευμά της αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, τα έχει βρει σε όλα με την Κραϊόβα και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Σλοβένος μέσος, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, με την Ρουμάνικη ιστοσελίδα να χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση, «μεταγραφή τίτλου».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο 34χρονος Σλοβένος μέσος, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό. Ο Κούρτιτς θα φτάσει στην Κραϊόβα τη Δευτέρα και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο Κούρτιτς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχοντας προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου και συμπαίκτη τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Είναι ένας θρύλος του σλοβενικού ποδοσφαίρου, με 83 συμμετοχές στην εθνική ομάδα και δύο γκολ, ενώ σε ολόκληρη την καριέρα του, έχει τουλάχιστον 13 σεζόν σε επίπεδο Serie A».

Διαβάστε ακόμη...