Αθλ. Διευθυντής Μίντιλαντ: «Θέλαμε τον Ίνγκασον νωρίτερα, μας δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο αθλητικός διευθυντής της Μίντιλαντ μίλησε για πρώτη φορά για τη μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον, αποκαλύπτοντας πως ο ΠΑΟΚ τους δυσκόλεψε πολύ!
Πηγή: sdna.gr
Αθλ. Διευθυντής Μίντιλαντ: «Θέλαμε τον Ίνγκασον νωρίτερα, μας δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ»

Τα κομμάτια της αποχώρησης του Ίνγκι Ίνγκασον, αργά ή γρήγορα, κουμπώνουν. Στο μυαλό του ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ποτέ το ενδεχόμενο της παραχώρησης του Ισλανδού το φετινό καλοκαίρι. Ο παίκτης, δια στόματος Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε εξ αρχής σύμμαχος της Μίντιλαντ στην προσπάθειά της να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ.

Όπως είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του από την Ολλανδία: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Με πήρε τηλέφωνο 10 ημέρες πριν ζητώντας μου να τον βοηθήσω να πουληθεί. Μου εξήγησε τους λόγους που ήθελε να γίνει η μεταγραφή. Ένα μεγάλο συμβόλαιο και μία ομάδα κοντά στη χώρα του».

Ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον Ισλανδό προκειμένου να... ματσάρει την πρόταση των Δανών στα χρόνια της συνεργασίας αλλά και σε χρήματα.

Εν τέλει ο Ίνγκασον αποχώρησε, ο ΠΑΟΚ μετρά μία πώληση, με τον αθλητικό διευθυντή της Μίντιλαντ, Svend Graversen, να αποκαλύπτει πως το πόκερ με τους Θεσσαλονικείς μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν. Κάνοντας τον μεταγραφικό απολογισμό, ο παράγοντας των Δανών παραδέχθηκε πως θα ήθελε να θέσει τον Ισλανδό νωρίτερα στη διάθεση της ομάδας αλλά δυσκολεύτηκε με τον Δικέφαλο.

«Θα θέλαμε να έχουμε αποκτήσει τον Ίνγκασον πολύ νωρίτερα αλλά δεν ήταν εύκολο. Ήταν μία δύσκολη διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ. Αλλά τα καταφέραμε, αν σκεφτεί κανείς πως τον αποκτήσαμε 14 μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...