Τι συμβαίνει με Ντάντας, Μέιτε και Μπενφίκα

Από paok24.com: Όσα αναφέρει η «A Bola» για τους δύο ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους.
Πηγή: paok24.com
Τι συμβαίνει με Ντάντας, Μέιτε και Μπενφίκα

Δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον του Τιάγκο Ντάντας στην Μπενφίκα, με τον 22χρονο χαφ να μην έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει οι «Αετοί» έως τώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η γνωστή ιστοσελίδα «A Bola» προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό, σχολιάζοντας και την παρουσία του νεαρού Τιάγκο Ντάντας στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η Πορτογαλική ιστοσελίδα ο βραχύσωμος μέσος είναι αρκετά δύσκολο να βρει χώρο στο ρόστερ της ομάδας, καθώς υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες στη μεσαία γραμμή και όλα δείχνουν πως θα παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα έως την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Πορτογάλους, εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για τον Ντάντας έχουν δείξει κλαμπ από την Γερμανία και την Γαλλία και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί για την περίπτωσή του.

Σχεδόν σίγουρη είναι και η αποχώρηση του Σουαλίχο Μεϊτέ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με την «A Bola», η Μπενφίκα ενδιαφέρεται να τον πουλήσει, ωστόσο καθόλου απίθανο δεν μοιάζει να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, με την ιταλική Τζένοα να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.

Διαβάστε ακόμη...