Η διαχείριση του Τάισον και λίγο από Βιεϊρίνια

Από paok24.com: Τι μας δείχνουν οι πρώτες προπονήσεις στην Ολλανδία...
Πηγή: paok24.com
Η διαχείριση του Τάισον και λίγο από Βιεϊρίνια

Στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, στο Τέχελεν της Ολλανδίας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου τοποθετούσε τον Τάισον ως επιτελικό μέσο. Σε όλες τις ασκήσεις, αλλά και την τακτική που δοκίμασε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στο πρώτο φιλικό με την Στεάουα Βουκουρεστίου, επίσης ο Βραζιλιάνος ήταν στη θέση "10". Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε να πάρει μπάλες στα μεσοδιαστήματα, με την αντίπαλη ομάδα να έχει τις γραμμές τις σε κοντινές αποστάσεις. Ο Τάισον πέρασε και στα άκρα ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης (6/7) βρέθηκε στα αριστερά.

Όλο αυτό έχει το ενδιαφέρον του. Η διαχείριση δηλαδή των Τάισον – Κωνσταντέλια. Δυο παικτών που μπορούν να παίξουν κάλλιστα τόσο αριστερά, όσο και στον άξονα. Ο Λουτσέσκου ψάχνει να δει τον ιδανικό συνδυασμό. Πέρυσι με την ταυτόχρονη παρουσία των δυο στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε κυρίως τον Τάισον να παίρνει την πλευρά και τον «Ντέλια» να είναι στο "10".

Παράλληλα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος πραγματοποίησε εχθές την πρώτη του προπόνηση για φέτος, ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...