Σαμάτα: «Η Φενέρ αποφασίζει, έχω προτάσεις από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία»

Ο Αλί Σαμάτα είναι η Νο1 επιλογή του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης, με τον Τανζανό επιθετικό να αποκαλύπτει πως έχει προτάσεις από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία, με την Φενέρ να έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του, όπως δήλωσε...
Πηγή: sdna.gr
Σαμάτα: «Η Φενέρ αποφασίζει, έχω προτάσεις από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία»


Ο 30χρονος επιθετικός από την Τανζανία είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην επίθεση, με τους Θεσσαλονικείς να περιμένουν τα νεότερα από την Κωνσταντινούπολη και ειδικότερα την αποδέσμευσή του από την Φενέρμπαχτσέ δεδομένου πως δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ανάμεσα σε Σαμάτα και Φενέρ υπάρχουν εκατέρωθεν πιέσεις για να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσης, με τους Τούρκους να υπογραμμίζουν πως τίθεται θέμα από τον ποδοσφαιριστή που θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά προτού απεμπλακεί, διεκδικώντας ένα ποσό των χρημάτων του, την ώρα που η διοίκηση της ομάδας βάζει τους δικούς της όρους.

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Σαμάτα υποστήριξε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, χωρίς να τις κατονομάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως: «σχετικά με την αποχώρησή μου από τη Γκενκ, είμαι ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε επιστρέφω στη Φενερμπαχτσέ και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου...».

Υπενθυμίζεται πως ο Σαμάτα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, εφόσον όμως απεμπλακεί από τη Φενέρ...

Διαβάστε ακόμη...