ΚΑΕ: Έρχονται τα διαρκείας

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει ήδη τις πρώτες του κινήσεις για τη νέα σεζόν, με την επέκταση με τον Φώτη Τακιανό και τις νέες συμφωνίες με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Νίκο Τσιακμά.
Πηγή: paok24.com
ΚΑΕ: Έρχονται τα διαρκείας

Αναμένεται η επισημοποίηση της απόκτησης του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ φυσικά η στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν, έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Στο πλάνο του Θανάση Χατζόπουλου και των συνεργατών του φυσικά, είναι και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, δεν έχει κρύψει ποτέ, την ανάγκη που υπάρχει για έσοδα και μία τέτοια πηγή είναι ο κόσμος της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ, καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ήταν προβληματισμένοι για την ανταπόκριση του κόσμου αν και ειδικά στην κανονική περίοδο, το Παλατάκι, ήταν περισσότερο έδρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, τα εισιτήρια διαρκείας, είναι μια πρώτη ευκαιρία μέσα στο καλοκαίρι και όσο θα πλησιάζει αργότερα η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο κόσμος να βοηθήσει έμπρακτα για κάτι που η ΚΑΕ έχει μεγάλη ανάγκη.

Όλα δείχνουν ότι στις αρχές του επόμενου μήνα τα διαρκείας θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου, με την ελπίδα το κάλεσμα να φέρει και την προσδοκώμενη ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμη...