Σε άδεια ο Κάργας!

Από paok24.com: Το καθεστώς με τον 28χρονο στόπερ που δεν αλλάζει και οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του!
Πηγή: paok24.com
Σε άδεια ο Κάργας!

Σε καθεστώς άδειας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Γιάννης Κάργας, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις – πλην του Τάισον που αναμένεται να επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη – βρίσκονται από την περασμένη Πέμπτη στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του!

Το ζητούμενο βέβαια στην όλη ιστορία είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, δηλαδή να βρεθεί ομάδα που να πληροί τα "θέλω" του και εν συνεχεία να παραχωρηθεί σε αυτή, από τη στιγμή που είναι δεδομένο εδώ και πάρα πολύ καιρό – και αυτό δεν αλλάζει – πως ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δικεφάλου και του Λουτσέσκου!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Κιλκισιώτη ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό, υπήρξε φημολογία για Πανσερραϊκό, ενώ πληροφορίες από τα Γιάννενα αναφέρουν πως υπό προϋποθέσεις μπορεί να ενδιαφερθεί και ο ΠΑΣ! Παράλληλα, ο Κάργας εμφανίζεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο ομάδων της Ρωσίας, ωστόσο η όλη κατάσταση στη χώρα του Πούτιν αποτελεί... ανασταλτικό παράγοντα για κάθε ποδοσφαιριστή!

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Κάργα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025...

Διαβάστε ακόμη...