Στις Σέρρες ο Πάμπλο Γκαρσία!

Στην πόλη των Σερρών βρέθηκε χθες ο Πάμπλο Γκαρσία. Όχι φυσικά για… τουρισμό, αλλά για να συναντηθεί διά ζώσης με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού, με “φόντο” τη δεδομένη “μετακόμισή” του στα “Λιοντάρια”, ;όπως και συνέβη!
Πηγή: paok24.com
Στις Σέρρες ο Πάμπλο Γκαρσία!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ Β, συναντήθηκε διαδοχικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσο Καζία, τον νέο αθλητικό διευθυντή, Τάσο Παπάζογλου, τον τεχνικό διευθυντή, Απόστολο Λιβανό και τον γενικό διευθυντή, Σωτήρη Μάρκου, ενώ “επιθεώρησε” τόσο την έδρα της ομάδας, το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, όσο και το αθλητικό κέντρο των Σερραίων, στην Ομόνοια!

Ως προς το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα ο “γάμος” μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θα αναλάβει τους Σερραίους μαζί με έξι συνολικά συνεργάτες του, αυτό θα συμβεί εκτός απροόπτου στο ξεκίνημα του Ιουλίου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με τον ΠΑΟΚ στις 30 Ιουνίου αλλά και “λυθεί” το συμβόλαιο του Παύλου Δερμιτζάκη, με τον οποίο οι Σερραίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις!

Όπως διαβάσατε στο PAOK24 πριν από τέσσερις ημέρες, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στα πλάνα του να συνεργαστεί και στον Πανσερραϊκό με παίκτες που γνωρίζει από τον ΠΑΟΚ Β, ενώ έχει στο μυαλό του και παίκτες από την “πρώτη” ομάδα του Δικεφάλου, εφόσον αυτοί δεν βρεθούν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Διαβάστε ακόμη...