Ο Ίνγκασον λύγισε από τον Ρονάλντο στη 200η συμμετοχή του

Από paok24.com: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έγραψε ακόμα ένα σημαντικό επίτευγμα στην καριέρα του, αφού απόψε, σημείωσε τη 200η συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.
Πηγή: paok24.com
Ο Ίνγκασον λύγισε από τον Ρονάλντο στη 200η συμμετοχή του

Το παιχνίδι ήταν στην έδρα της Ισλανδίας, για τα προκριματικά του Euro 2024 και ο Ίνγκι Ίνγκασον, έπαιζε στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, μαζί με τους συμπαίκτες του, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μέχρι το 89′, όταν ο σπουδαίος Πορτογάλος επιθετικός, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μετά από έλεγχο στο VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, με 0-1.

Υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, είχε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με την ικανοποίηση εκεί, να έρχεται στο τέλος. Οι Σέρβοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην έδρα της Βουλγαρίας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024, με τον μέσο του ΠΑΟΚ, να παίζει σε όλη τη δεξιά πλευρά, σε αυτό το 3-4-3 της Σερβίας και να γίνεται αλλαγή στο 71', για να περάσει στη θέση του ο Λάζοβιτς, ο οποίος ήταν αυτός που ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστέρησεων.

Αμφότεροι, με αυτά τα παιχνίδια ολοκλήρωσαν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και ακολουθεί ξεκούραση, μέχρι να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...