Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις ...

Από sdna.gr: Προπονητής του ΠΑΟΚ ως το 2025 θα είναι ο Φώτης Τακιανός μετά τη συνάντηση και συζήτηση που είχε με τον επικεφαλής της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο.
Πηγή: sdna.gr
Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις ...

Tην επόμενη μέρα σχεδιάζουν ήδη οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ μετά από μια σεζόν θετικών εντυπώσεων με την κατάκτηση της 4ης θέσης, παρά το κακό τελείωμα με την «σκούπα» από το Περιστέρι στους μικρούς τελικούς.

Ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Φλεβάρη, είχε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με έναν όρο πιθανής διακοπής του και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, μετά τη συνάντηση της Δευτέρας, αποφασίστηκε η επέκταση της συνεργασίας ως το 2025, με τον 54χρονο τεχνικό να έχει τώρα τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του σύνολο, μιας και πριν τέσσερις μήνες παρέλαβε μια έτοιμη ομάδα αντικαθιστώντας τον Άρη Λυκογιάννη.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν ζητήματα της ομάδας καθώς και τα «θέλω» του προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Η οικονομική εξυγίανση και σταδιακή αποφόρτιση των χρεών βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο, κάτι που το γνωρίζει ο κόουτς Τακιανός, όμως είναι απαραίτητο να γνωρίζει το μπάτζετ με το οποίο θα κινηθεί για το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Στόχος η διατήρηση ελληνικού κορμού

Υπενθυμίζεται πως συμβόλαιο για τη νέα σεζόν δεν έχει κανένας παίκτης με εξαίρεση τον 19χρονο γκαρντ Θοδωρή Κωνσταντινίδη, ενώ ο έφηβος Στράτος Καλλιοντζής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με το που κλείσει τα 18 του χρόνια (19/09/2005). Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να διατηρηθεί ένας ελληνικός κορμός από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Νίκος Τσιακμάς και Χρήστος Σαλούστρος βρίσκονται σε αυτό το πλάνο, όπως φυσικά και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, εφόσον ο 40χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ αποφασίσει να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο την πλούσια καριέρα του.

Από πλευράς ξένων ο ΠΑΟΚ έχει την πρόθεση να διατηρήσει και τους Νέιτ Ρένφρο, Γιανίκ Φράνκε, με τον πρώτο να έχει δεχθεί κρούση από το Περιστέρι, ενώ και ο δεύτερος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων. Και οι δύο περιπτώσεις όμως φαντάζουν δύσκολες για τον ΠΑΟΚ, καθώς τόσο ο Αμερικανός σέντερ, όσο και ο Ολλανδός διεθνής γκαρντ πραγματοποίησαν πολύ καλές σεζόν και αναμένεται να ανεβάσουν τα χρήματά τους σε εξαψήφιο ποσό.

Διαβάστε ακόμη...