Οι δύσκολες στιγμές του Ράιλι

Από thessports.gr: Το προσωπικό δράμα που βιώνει αποκάλυψε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Τζέιλεν Ράιλι, δίνοντας την εξήγηση για την κάκιστη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο game 1 των μικρών τελικών της Basket League, κόντρα στο Περιστέρι.
Πηγή: thessports.gr
Οι δύσκολες στιγμές του Ράιλι

Με μήνυμά του στο Instagram, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του ενημέρωσε για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η γιαγιά του.

Ο Ράιλι συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε από μέλος της οικογένειάς του, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η γιαγιά δεν έδειχνε πολύ καλά χθες και δεν ανταποκρίνεται πολύ. Χαίρομαι που μιλήσατε διαδικτυακά την Τρίτη και άκουσε τη φωνή σου. Πιστεύω πως δε θα τα καταφέρει το Σαββατοκύριακο από τα σημάδια που είχαμε από το νοσοκομείο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, είναι πλέον απόφαση Θεού».

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, έγραψε σχετικά με τη δημοσίευση αυτού του προσωπικού προβλήματος: «Δεν συνηθίζω να μοιράζομαι πράγματα σαν και αυτό, αλλά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για μένα να βρω σκοπό τελευταία. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να πάρουν από εσένα, αλλά δεν μου έχει μείνει κάτι να δώσω».

Διαβάστε ακόμη...