Οι δύσκολες στιγμές του Ράιλι (pic)

Από paok24.com: Το χειρότερο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέγραψε χθες στο Περιστέρι ο Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τον Φώτη Τακιανό μόνο στο πρώτο ημίχρονο και σε 17 λεπτά συμμετοχής δεν "πήρε" ούτε μία προσπάθεια, δείχνοντας να βρίσκεται... αλλού!
Πηγή: paok24.com
Οι δύσκολες στιγμές του Ράιλι (pic)

Η εξήγηση, έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τον Αμερικανό γκαρντ να ενημερώνεται από μέλος της οικογένειάς του πως η γιαγιά του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως είναι πιθανό να καταλήξει μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Μάλιστα, ο Ράιλι επέλεξε να μοιραστεί το θέμα με τους φίλους του στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Δεν συνηθίζω να μοιράζομαι πράγματα σαν και αυτό, αλλά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για μένα να βρω σκοπό τελευταία. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να πάρουν από εσένα, αλλά δεν μου έχει κάτι να δώσω".

Και αν για κάποιον όλα τα παραπάνω φαντάζουν υπερβολικά, η αλήθεια είναι πως η οικογένεια Ράιλι είναι κάτι περισσότερο από "δεμένη", κάτι που φάνηκε και πρόσφατα όταν περισσότεροι από δέκα μέλη της ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον παίκτη του ΠΑΟΚ και να περάσουν λίγες ημέρες μαζί του στην Ελλάδα!

123

Διαβάστε ακόμη...