Μπορεί ο Αυγενάκης να διαψεύσει τον Γκαγκάτση;

Από paok24,com:Χρειάστηκαν... εβδομάδες ολόκληρες για να βρεθεί ένα γήπεδο, που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κι ο Μάκης Γκαγκάτσης, στάθηκε στο πλαίσιο της σημερινής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο ρόλο του Λευτέρη Αυγενάκη σε όλο αυτό.
Πηγή: paok24.com
Μπορεί ο Αυγενάκης να διαψεύσει τον Γκαγκάτση;

Αφού σημείωσε ότι ο υφυπουργός "έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει ο τελικός", ο Γκαγκάτσης προχώρησε και σε μία τρομερή καταγγελία για τα Γιάννινα, που προκαλεί αίσθηση. Μπορεί να τον διαψεύσει κανείς;

"Για ποιο λόγο πας Καυτανζόγλειο, που είναι σαν κοτέτσι; Ο Αυγενάκης σκέφτηκε την Κρήτη και έριξε ένα σωρό λεφτά για τους Μεσογειακούς, γιατί να μη δοθούν χρήματα για το Καυτανζόγλειο; Αλλά έτσι όπως είναι, πώς να γίνει τελικός; Ακούγεται για τελικό στο ΟΑΚΑ και το πρώτο που ακούσαμε είναι να λέει ο επικεφαλής του ΟΑΚΑ "να ρωτήσω τον Αυγενάκη, αυτός με έβαλε εδώ...". Όταν ακούστηκε το γήπεδο του ΠΑΣ για τον τελικό, πήρε τηλέφωνο στον διευθυντή του σταδίου των Ιωαννίνων και του είπε "πρόσεξε τι θα απαντήσεις". Τα ξέρουν αυτά στην Κυβέρνηση και δίνουν συγχαρητήρια στον Αυγενάκη;", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Διαβάστε ακόμη...