Πάμπλο Γκαρσία: Μία ζωή γεμάτη σταθμούς με “ασπρόμαυρο” χρώμα

Από paok24.com: Έχει την τιμητική του σήμερα ο Ουρουγουανός...
Πηγή: paok24.com
Πάμπλο Γκαρσία: Μία ζωή γεμάτη σταθμούς με “ασπρόμαυρο” χρώμα

Πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2008. Τον συνόδευε ένα τεράστιο και πολύ "βαρύ" βιογραφικό κι ο κόσμος με το... καλημέρα, έδειξε τον δικό του ενθουσιασμό για τη συγκεκριμένη άφιξη.

Η σχέση του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ, έμοιαζε καρμική! Όλα κύλησαν όπως έπρεπε, απέκτησε ένα σπουδαίο δέσιμο με το κλαμπ, με τον κόσμο του. Η φιλοσοφία του ταίριαζε απόλυτα με αυτό που πρεσβεύει ο σύλλογος και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να δημιουργηθεί αυτός ο δεσμός.

Τι ακολούθησε; Πολλές σημαντικές στιγμές, μία μικρή παύση, μία μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη και μία νέα καριέρα. Ο Πάμπλο Γκαρσία, αποτελεί σημείο αναφοράς για την "ασπρόμαυρη" ιστορία, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

Ο... Ινδιάνος του ΠΑΟΚ, που γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1977, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία καριέρα σε Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Πενιαρόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Βενέτσια, Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα, Θέλτα, Ρεάλ Μούρθια, Εθνική Ουρουγουάης και φυσικά στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας με τον "Δικέφαλος", Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 και τρεις φορές πρωταθλητής με την Κ19!

Θυμηθείτε μερικές από τις κορυφαίες του στιγμές:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...