«Θέλαμε πολλά περισσότερα φέτος»

Από sdna.gr: Αφοπλιστικός Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο: Η αντίδραση του ΠΑΟΚ, η διαχείριση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τα «δώρα» και η ατάκα για τον τελικό.
Πηγή: sdna.gr
«Θέλαμε πολλά περισσότερα φέτος»

Μετά τη νίκη αποσυμπίεσης με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ έψαχνε αντίδραση, ωστόσο, οι πολλές απουσίες έκαναν εξ αρχής δύσκολο το έργο του. Με το 1-1 στη Λεωφόρο, ο Δικέφαλος παραμένει στο «κόλπο» της τρίτης θέσης, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να τοποθετείται στο SDNA:

«Είμαστε ακόμη ζωντανοί. Τα πάντα είναι ακόμη στο χέρι μας, χρειαζόμαστε τις δύο νίκες μέχρι το φινάλε των PlayOffs. Απέναντι στον Παναθηναϊκό πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, στο τέλος θα μπορούσαμε να πιέσουμε παραπάνω για τη νίκη αλλά ίσως μας βγήκε η κούραση, ωστόσο, ήταν ένα καλό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ».

Θέλαμε πολλά περισσότερα φέτος, τώρα έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς

Παρά τις απουσίες πέντε βασικών ποδοσφαιριστών και τα... δώρα που είθισται να κάνει ο Δικέφαλος, σύμφωνα με τον Μαροκινό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο παιχνίδι γιατί: «Δείξαμε και χαρακτήρα και ποιότητα. Πιστεύω ότι σε ορισμένα σημεία του ματς παίξαμε εξαιρετικά. Μπήκα πολύ καλά στο γήπεδο, δεχθήκαμε ένα γκολ που θα έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα αλλά επιστρέψαμε και παλέψαμε. Το πιστεύαμε. Όπως είπα και προηγουμένως, αν ήμασταν περισσότερο φρέσκοι στο φινάλε, θα μπορούσαμε να ασκήσουμε περισσότερη πίεση και να πάρουμε το ματς».

Ενόψει της συνέχειας, ο Καντουρί μίλησε για τρεις τελικούς, υπογραμμίζοντας πως: «Έχουμε τρεις αγώνες μπροστά μας που σημαίνει ότι έχουμε τρεις τελικούς μπροστά μας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια, αν θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν: κατάκτηση τρίτης θέσης και Κύπελλο. Σαφώς και εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλαμε πολλά περισσότερα αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να τελειώσει η σεζόν θετικά για τον ΠΑΟΚ και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Δύο τελικοί στο πρωτάθλημα λοιπόν και ο μεγάλος στόχος για εμάς που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Είναι μία χρονιά που μας έμαθε πολλά

Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει στη λογική παιχνίδι με παιχνίδι για λόγους αποσυμπίεσης της ομάδας του και κυρίως των νέων κι αν αυτό ήταν κάτι που το βρήκε μπροστά του σε όλη τη σεζόν ο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν πολύ καλύτερες ομάδες από εμάς. Ξεκινήσαμε τα PlayOffs με πολλές προσδοκίες αλλά οι δύο ήττες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό μας έριξαν, έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, έχουμε παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι μία χρονιά που μας έμαθε πολλά και ελπίζω ότι θα μας βελτιώσει ενόψει της νέας σεζόν όσον αφορά τους στόχους».

Δεν πιστεύω πως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτεροί μας

Όσο για το Κύπελλο και το... σήριαλ για το που θα διεξαχθεί και κάτω από ποιες συνθήκες; «Είναι κάτι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το Κύπελλο. Μία ακούω πως θα γίνει με κόσμο, μία χωρίς κόσμο... Ο τελικός πρέπει να διεξάγεται με κόσμο σε ένα ωραίο γήπεδο, με καλό αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε ότι θα βρουν μία λύση. Για ορισμένους παίκτες είναι η ευκαιρία τους να παίξουν για πρώτη φορά σε έναν τελικό Κυπέλλου, να κερδίσουν ένα τρόπαιο... Το να παίξουν σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο, είναι κρίμα. Ελπίζω να βρουν λύση».

Διαβάστε ακόμη...