Του... ντέρμπι στο πρόγραμμα των ημιτελικών

Από sdna.gr:Με τις πρώτες αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ξεκινούν σήμερα (19/4) τα ημιτελικά της Volley League γυναικών.
Πηγή: sdna.gr
Του... ντέρμπι στο πρόγραμμα των ημιτελικών

Το πρώτο σερβίς στους ημιτελικούς θα δοθεί στο PAOK Sports Arena (19:00) όπου ο ΠΑΟΚ, που τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία νίκη στις φετινές τους αναμετρήσεις.

Ο Δικέφαλος απέκλεισε στα προημιτελικά με 2 νίκες στο τάι μπρέικ τον Άρη, αλλά συγκριτικά με τις τελευταίες αναμετρήσεις δεν θα υπάρχουν απουσίες καθώς επιστρέφουν και οι Βεργίδου, Κάφρεϊ, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Μισή ώρα αργότερα (19:30) στο «Απόστολος Κόντος» η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μία επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου, με την Ένωση να έχει επικρατήσει και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Ο Γιουνούς Οτσάλ έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις παίκτριες του για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ από την άλλη μεριά ο Παναθηναίκός, θέλει ως κάτοχος του τροπαίου να αποδείξει ότι η απώλεια του Κυπέλλου από την «Ένωση» αποτέλεσε μια κακή παρένθεση στην φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Καλμαζίδης, θα έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Πρώτος αγώνας - Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τοσουνίδης, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδης, Καπλάνης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος», 19.30: Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργουλέας, Επόπτες: Σταθοπούλου, Σπίγγου, Γραμματεία: Τρίκκα.

Δεύτερος αγώνας - Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κ.

Τρίτος αγώνας (αν χρειαστεί) - Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος», 17.30: Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαβάστε ακόμη...