Στο «κάστρο» του για το πρώτο βήμα!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στις μάχες με φόντο τους τελικούς ...
Πηγή: paok24.com
Στο «κάστρο» του για το πρώτο βήμα!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός... πράξη πρώτη για τα ημιτελικά των πλέι-οφ της Volley League γυναικών με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού στο PAOK Sports Arena σήμερα στις 19:00.

Ο Δικέφαλος θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς.

Οι «ασπρόμαυρες» παραμένουν αήττητες στην έδρα τους τη φετινή σεζόν και θέλουν με την υποστήριξη και του κόσμου τους να κάμψουν την αντίσταση του Ολυμπιακού, που τερμάτισε στην 4η θέση στην κανονική διάρκεια.

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στα προημιτελικά με 2 νίκες στο τάι μπρέικ τον Άρη, αλλά συγκριτικά με τις τελευταίες αναμετρήσεις δεν θα υπάρχουν απουσίες καθώς επιστρέφουν και οι Βεργίδου, Κάφρεϊ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του απέκλεισε στους «8» τον ΑΟ Θήρας με τον Λορέντσο Μιτσέλι να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Στην κανονική διάρκεια ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο με 3-0 του ΟΣΦΠ στο «Παλατάκι» στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο γύρο ηττήθηκε στο Ρέντη με 3-2 σετ.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Διαβάστε ακόμη...