Αποφάσεις και ρεβάνς

Από paok24.com: Τα δεδομένα για τον Λουτσέσκου ...
Πηγή: paok24.com
Αποφάσεις και ρεβάνς

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τα πλέι οφ της Stoiximan Super League και τώρα, η προσοχή όλων στρέφεται στη ρεβάνς με τη Λαμία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν σήμερα ένα ακόμη "ραντεβού" στο γήπεδο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μ. Πέμπτης (17:00), με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του.

Για τον Λουτσέσκου, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα σε αυτή τη φάση, καθώς δε θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ζόαν Σάστρε, που έχει ένα οίδημα στον δεξί τετρακέφαλο και θα προφυλαχθεί, για να είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στον Ντόουγκλας Αουγκούστο που "πάγωσε" την Τούμπα την περασμένη Κυριακή, δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, ενώ απάντηση αναμένεται και για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Αμφότεροι θα είναι εκτός, όπως και ο Αντρέ Ρικάρντο που έχει ενοχλήσεις στον δεξί λαγονοψοΐτη, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς, που δουλεύουν ατομικά.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν σήμερα ραντεβού στο γήπεδο στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Λουτσέσκου να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις με φόντο την ενδεκάδα και να φανερώνει τις σκέψεις του, ετοιμάζοντας -προφανώς- αλλαγές, δεδομένου πως η ομάδα του είναι ήδη με το... 1.5 πόδι στον τελικό, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...