Πρώτη επαφή της Ίντερ με τον Κονσεϊσάο

Από thessports.gr:Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ο κύριος στόχος της Ίντερ για να αντικαταστήσει τον Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο.
Πηγή: thessports.gr
Πρώτη επαφή της Ίντερ με τον Κονσεϊσάο

Η φετινή σεζόν κάθε άλλο παρα ικανοποιητική είναι για τους «νερατζούρι», κυρίως στο καμπιονάτο, και όλα δείχνουν πως ο Ιντζάγκι θα αποτελέσει παρελθόν με την ολοκληρωσή της.

Η διόίκηση αναζητά τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα του χρόνου και ο κύριος στόχος είναι ο τεχνικός της Πόρτο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Gazzetta dello Sport, έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο το σημαντικό εμπόδιο στην περίπτωση του Κονσεϊσάο είναι ότι έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τους «Δράκους», που δεν υπάρχει περίπτωση να διευκολύνουν την αποχώρησή του.

Ο ίδιος ο Κονσεϊσάο θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ίντερ ως προπονητής, ενώ του είχε γίνει κρούση και το 2021, όταν αποχώρησε ο Αντόνιο Κόντε.

Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του 49χρονου Πορτογάλου, τότε στη λίστα των «νερατζούρι» υπάρχουν και τα ονόματα των Τιάγκο Μότα και Ρομπερτο Ντε Τζέρμπι.

Διαβάστε ακόμη...