Ένας χρόνος… φαγούρας!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Βόλο και να πάρει τη νίκη προκειμένου να «ψαλιδίσει» την διαφορά από την κορυφή.
Πηγή: paok24.com
Ένας χρόνος… φαγούρας!

Το PAOK24 σας ενημέρωσε ήδη από χθες, ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες. Ο Ρουμάνος τεχικός άφησε εκτός αποστολής τους Σάστρε και Κουλιεράκη, ενώ στον πάγκο μετά από πολύ καιρό αναμένεται να βρεθεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που αγωνίζεται «non stop» από το Νοέμβριο.

Την θέση του «wonderkid» του Δικεφάλου στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς και βρίσκεται κανονικά στην διάθεση της ομάδας. Ο Μαροκινός πήρε λεπτά συμμετοχής και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ απόψε αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στο ΝΠΣ Βόλο, με τον οποίο μάλιστα είχε πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση ως βασικός, στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στην Τούμπα.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός κινείται σε ρηχά νερά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία έχει πραγματοποιήσει 18 εμφανίσεις. Ενδεικτικό της πτωτικής πορείας που διανύει ο Μαροκινός είναι οι αρκετά χαμηλοί αριθμοί που έχει καταγράψει από την περσινή κιόλας σεζόν.

Ειδικότερα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο σημείωσε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 27 συμμετοχές, ενώ φέτος σε 18 εμφανίσεις δεν έχει σημειώσει κάποιο τέρμα ή ασίστ. Σημειώνεται πως το τελευταίο του τέρμα χρονολογείται έναν χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι του «Βελοντρόμ» κόντρα στην Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League, ενώ η τελευταία του ασίστ ήταν στην περσινή αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στις 30 Οκτωβρίου 2021 (!)

Θυμηθείτε το τελευταίο τέρμα του Ομάρ Ελ Καντουρί:

Διαβάστε ακόμη...