Θ. Μποδιτσόπουλος: «Τα καλύτερα έρχονται!»

Για την πορεία του την φετινή αγωνιστική σεζόν και τους στόχους του, μιλάει στο acpaok.gr, ο Έλληνας Πρωταθλητής Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, Θωμάς Μποδιτσόπουλος.
Πηγή: acpaok.gr
Θ. Μποδιτσόπουλος: «Τα καλύτερα έρχονται!»

-Πώς αισθάνεσαι για την εκτός συνόρων σημαντική διάκριση σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, βέβαια αν δεν είχα ένα μικρό τραυματισμό στον ημιτελικό θα μπορούσα να ανέβω ακόμα πιο ψηλά στο βάθρο. Στον ημιτελικό γύρισε το λίγο το πόδι μου και λόγω αυτού δεν ήμουν σε θέση να συνεχίσω τον αγώνα. Φυσικά η τρίτη θέση με ικανοποιεί αλλά αν δεν είχα αυτό το «στραβοπάτημα» θα ήμουν στον τελικό και θα έπαιρνα κάποιο από τα άλλα δύο μετάλλια, ωστόσο τα καλύτερα έρχονται!».

-Πώς ήταν η προετοιμασία όλο αυτό τον καιρό και τι ακολουθεί στο άμεσο μέλλον;

«Η προετοιμασία δεν ήταν τόσο σκληρή όσο την περίμενα, ήταν πιο βατή. Στην ουσία τώρα ξεκινά η προετοιμασία μου, καθώς θα συμμετάσχω στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυγμαχίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αρμενία. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να ανεβώ και εκεί στο βάθρο και κατά προτίμηση στο πιο ψηλό σκαλί του. Προς το παρόν δεν έχω κάτι άλλο στο πρόγραμμα μου, ωστόσο για οποιαδήποτε διοργάνωση προκύψει θα την διεκδικήσω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και προσπαθήσω να κατακτήσω κάποιο μετάλλιο».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...