«Με τον κόσμο μας για τη νίκη και τον Μπάνε»

Από paok24.com: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για τη "μάχη" με την ΑΕΚ και την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 7!
Πηγή: paok24.com
«Με τον κόσμο μας για τη νίκη και τον Μπάνε»

Για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Παλατάκι" αλλά και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης!

«Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και συνδυασμοί αποτελεσμάτων που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αλλά η νίκη θα μας φέρει πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε και μπορούμε.

Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη, αλλά και να συμμετέχει στην ιστορική εκδήλωση για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τον πρόλαβα λίγο ως παίκτη και όσο ήμουν μικρός. Τα έμαθα όμως όλα πιστεύω στην πορεία. Βοήθησε τα μέγιστα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τους τέσσερις από τους επτά τίτλους της ιστορίας του. Είναι μεγάλη τιμή θεωρώ η απόσυρση της φανέλας. Το αξίζει 100% και με την ευκαιρία θέλω να του πω ένα ευχαριστώ για όλα όσα έδωσε στο μπάσκετ και ειδικά σε αυτή την ομάδα. Μας ενέπνευσε με την ηρεμία του και αυτό εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ στα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ» τόνισε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...