«Σεβασμό στην προκήρυξη - Ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΟΚ για τον τελικό»

Από sdna.gr:Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Κυριάκος Κυριάκος ξεκαθάρισε τη θέση του ΠΑΟΚ για την έδρα του τελικού Κυπέλλου Novibet, ζητώντας μεταξύ άλλων «σεβασμό» στα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη
Πηγή: sdna.gr
«Σεβασμό στην προκήρυξη - Ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΟΚ για τον τελικό»

- Τι ανέφερε για Ιβάν Σαββίδη, Νέα Τούμπα, Κλάτενμπεργκ και για το ραντεβού με τον Μπένετ.
Δια στόματος Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος μίλησε στο Radio Primo 106.1, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε τη θέση του για την έδρα του τελικού Κυπέλλου, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει άπαντες να δείξουν «σεβασμό» σε όσα προβλέπονται και αναφέρονται στην προκήρυξη.

«Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει και δεν τίθεται κάποιο θέμα για το πού θα γίνει. Υπάρχει συγκεκριμένη προκήρυξη από την ΕΠΟ και συγκεκριμένα γήπεδα τα οποία προβλέπονται. Αυτή είναι η θέση του ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων το μέλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος ρωτήθηκε για το γεγονός πως δεν τοποθετείται προσωπικά τόσο συχνά, ειδικά σε μία «άγρια» εποχή όπως φαντάζει η τωρινή μετά την πρεμιέρα των playoffs, υποστηρίζοντας την πάγια θέση του: «Δεν θα σταματήσω να λέω πως πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και οι προπονητές», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία ανάγκη να προσωποποιείται, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση για όλα μέσω ανακοινώσεων και social media.

Για ακόμη μία φορά, «ακύρωσε» κάθε υπόνοια ή σκέψη για Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό πρωτάθλημα και απαντώντας στην ερώτηση για το ραντεβού με τον Μπένετ, τόνισε πως: «Θα δώσουμε το παρόν, δεν ξέρουμε τι επιδιώξεις έχει ο καθένας. Εμείς θέλουμε ξένους αρχιδιαιτητές συγκεκριμένης διάρκειας και φυσικά ξένους διαιτητές».

Διαβάστε ακόμη...