Με τον Ολυμπιακό έβλεπε, με τον ΠΑΟΚ... δεν έβλεπε: Δύο μέτρα και δύο σταθμά ο Γκάμαρης

Από sdna.gr: Ίδιος VARίστας στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ. Χέρι-πέναλτι για τον Ολυμπιακό, χέρι... παίζετε για τον ΠΑΟΚ. Το τρομερό επίτευγμα του Αθηναίου διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη.
Πηγή: sdna.gr
Με τον Ολυμπιακό έβλεπε, με τον ΠΑΟΚ... δεν έβλεπε: Δύο μέτρα και δύο σταθμά ο Γκάμαρης

Κυριακή απόγευμα στο "Καραϊσκάκη", ο Ολυμπιακός κερδίζει ήδη με 3-0 τον Λεβαδειακό, όταν μετά από ένα γύρισμα του Μπιέλ, ο πεσμένος Τσάπρας, βρήκε την μπάλα με το χέρι του που ήταν μεν κολλημένο στο έδαφος, αλλά η μισή του παλάμη, οριακά σηκωμένη.

Ο διαιτητής Περράκης δεν αντιλήφθηκε κάτι επιλήψιμο, ωστόσο ο VAR Γκάμαρης τον κάλεσε για να κάνει on field review, δίνοντας τελικά πέναλτι στους Ερυθρόλευκους για το 4-0.

Η τραγική ειρωνεία; Μόλις τρεις ημέρες μετά, ο ίδιος VARίστας μπαίνει... εκτάκτως στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (είχε οριστεί αρχικά ο Κουμπαράκης κι αντικαταστάθηκε). Με το σκορ 0-1 στο 7ο λεπτό, ο Αντέτζο παίζει... χάντμπολ μέσα στην περιοχή.

Ο προπονητής του Δικεφάλου γίνεται έξαλλος καθώς ο διαιτητής Βεργέτης δεν αντιλήφθηκε κάτι και ο VAR... Γκάμαρης αυτή τη φορά δεν έβλεπε όσο καλά στο "Καραϊσκάκη". Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά λοιπόν, ο Δικέφαλος κέρδισε κι αυτός εμφατικά, έστω χωρίς πέναλτι και η ζωή στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμη...