«Ψάχνοντας» τον Φιλίπε!

Από paok24.com:Προτιμήθηκε ως "παρτενέρ" του Ντόουγκλας Αουγκούστο έναντι των Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας, ωστόσο η εν γένει παρουσία του υποχρέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αντικαταστήσει στην ανάπαυλα του αγώνα στους "Ζωσιμάδες".
Πηγή: paok24.com
«Ψάχνοντας» τον Φιλίπε!

Ο λόγος για τον Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος πήρε χθες φανέλα βασικού, κάτι που στο πρωτάθλημα είχε να συμβεί από τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, στις 13 Νοεμβρίου. Έκτοτε, ο Πορτογάλος χαφ είχε βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα στη Μεσσηνία και στη ρεβάνς με τη "Μαύρη Θύελλα" στην Τούμπα, παιχνίδι στο οποίο τραυματίστηκε στο 32ο λεπτό!

Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος δεν δικαίωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, με την απόδοσή του να είναι κάτω του μετρίου, εάν όχι... κάκιστη! Αυτό, αποτυπώνεται σε κάποιο βαθμό και μέσα από τα στατιστικά της αναμέτρησης!

Συγκεκριμένα, ο Φιλίπε Σοάρες υπέπεσε σε 6 λάθη σε 45 λεπτά, αριθμός υπερβολικά μεγάλος εάν αναλογιστεί κανείς πως ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υπέπεσε σε 5 σε ολόκληρο το παιχνίδι!

Παράλληλα, η στατιστική κατέγραψε μόλις ένα κλέψιμο, κανένα κερδισμένο φάουλ, μόλις τρεις σωστές πάσες, καμία επέμβαση και τρία φάουλ, περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες"!

Εν κατακλείδι, εάν ο Λουτσέσκου ήθελε χθες να διευρύνει το ροτεϊσον για τις δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όμως ο Φιλίπε Σοάρες δεν ανταποκρίθηκε...

Διαβάστε ακόμη...