Τερζόγλου στο SDNA: «Να επιτευχθούν οι στόχοι του ΠΑΟΚ και να ανταμειφθούν οι κόποι μας»

Από sdna.gr: Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Volley League γυναικών με τον ΠΑΟΚ να παραμένει πρώτος στη βαθμολογία. Για τις «ασπρόμαυρες» φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το Κύπελλο, καθώς πλησιάζουν οι μέρες και για το final 4, όπου ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
Τερζόγλου στο SDNA: «Να επιτευχθούν οι στόχοι του ΠΑΟΚ και να ανταμειφθούν οι κόποι μας»

Η Κυριακή Τερζόγλου μιλά στο SDNA για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για το αυριανό (25/02, 16.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ. Η νεαρή κεντρικός του Δικεφάλου τονίζει ότι το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρωτιά.

«Την έχουμε κατοχυρώσει την πρώτη θέση, αλλά συνεχίζουμε δυναμικά τις προπονήσεις μας και την προετοιμασία μας και δεν χαλαρώνουμε» αναφέρει αρχικά και προσθέτει αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ:

«Προφανώς θα είναι ένα πιο εύκολο παιχνίδι συγκριτικά με τα υπόλοιπα, γι' αυτό και ο προπονητής θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής και σε μικρότερα κορίτσια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουμε πιο ελεύθερα και τα χαιρόμαστε».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ανέφερε:

«Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, είχαμε περάσει ένα σερί σχετικά εύκολων παιχνιδιών. Στις προπονήσεις πιέζαμε περισσότερο, τώρα βρισκόμαστε σε μια πιο καλή φάση».

terzoglou

Για το final 4 Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες:

«Είναι στόχος μας το Κύπελλο. Η ΑΕΚ είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και τέτοια παιχνίδια απαιτούν πολύ σωστή προετοιμασία. Ο προπονητής μας προσπαθεί συνεχώς να μας δίνει κίνητρα, μας τονίζει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Όπως πέρσι και φέτος είναι πολύ ανταγωνιστική η Volley League, με πολύ καλές ομάδες. Στα Play off θα κριθούν πολλά. Στόχος δικός μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση».

Η Κυριακή Τερζόγλου προέρχεται από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά της στην ομάδα γυναικών και ευχή της είναι η αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί με διακρίσεις για τον Δικέφαλο.

«Όπως είπα θέλω να επιτευχθούν οι στόχοι μας και να ανταμειφθούν οι κόποι μας, ελπίζω να κλείσει όμορφα η χρονιά με τίτλο. Πρωτάθλημα ή κύπελλο, ή και τα δύο!

Διαβάστε ακόμη...