Oι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Από paokday.gr:Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης στις 18:00 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Πηγή: paokday.gr
Oι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά", Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντομινίκ Κοτάρσκι, Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που έμειναν εκτός αποστολής.

Όσον αφορά την ενδεκάδα η απουσία του Κοτάρσκι έχει σαν αποτέλεσμα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα, όπου οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν με 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας στις 10/1.

Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται απο τους Σάστρε και Ράφα Σοάρες στα άκρα και στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Νάσμεργκ που παίρνει την θέση του Κουλιεράκη μαζί με τον Ίνγκανσον.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Αγκούστο και δίπλα του διεκδικούν θέση ο Σβάμπ (που δείχνει πως έχει πλεονέκτημα) με τον Ντάντας. Πιο μπροστά θα είναι ο Αντρίγια και ο Νάρεϊ στα άκρα της επίθεσης. Ο Κωσταντέλιας στην θέση δέκα πίσω από τον Ολιβέιρα που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...