Θυμήθηκε Άρη και … Μπίσεσβαρ ο Ντουάρτε!

Από paok24.com: Οι δυσκολίες του 32χρονου Ολλανδού στους "κίτρινους", ο... πρόεδρος που καθορίζει τα πάντα και ο Ντιέγκο...
Πηγή: paok24.com
Θυμήθηκε Άρη και … Μπίσεσβαρ ο Ντουάρτε!

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Voetbal International παραχώρησε ο Λέριν Ντουάρτε, ο οποίος στα 32 του χρόνια αγωνίζεται στην ολλανδική ASWH, μετά από τρία δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα όπως τονίζει ο συντάκτης του κειμένου.

«Ήταν λίγο τρελό. Ήταν δύσκολο, δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου, υπέστη κάκωση χιαστών στην πρώτη μου σεζόν και μετά ήρθε ο κορωνοϊός. Ήταν δύσκολο, το περάσαμε σαν οικογένεια. Ποτέ δεν μπόρεσαν να με κοροϊδέψουν, είμαι άνθρωπος με δυνατό μυαλό.

Δεν έπαιρνα μισθό, δεν ήμουν μέρος των επιλογών του προπονητή, ενώ υπάρχει ένας πρόεδρος που καθορίζει τα πάντα. Προσλάβαμε δικηγόρους για να πάρω τα χρήματα μου, καθυστερούσαν τακτικά στις πληρωμές.. Κάποια στιγμή, στον τρίτο χρόνο, αποφασίσαμε σαν οικογένεια να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά.

Η ζωή ήταν πολύ καλή, αλλά παίζοντας ποδόσφαιρο πήγαινα προς τα πίσω. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά του και τα παιδιά μου έκαναν παρέα, είναι λίγο πιο εύκολο να ξεχάσεις τις ανησυχίες σου αν περνάς καλά" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντουάρτε, περιγράφοντας το πως βίωσε τη θητεία του στον Άρη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...