«Παικταράς ο Κωνσταντέλιας, το μεγαλύτερο αστέρι στην Ελλάδα

Από paokrevolution.net: Έχει φορέσει τόσο τη φανέλα της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokrevolution.net
«Παικταράς ο Κωνσταντέλιας, το μεγαλύτερο αστέρι στην Ελλάδα

Ο Βασίλης Μπορμπόκης με αφορμή την εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο όπου φέρνει όλο και πιο κοντά σε έναν ακόμη τελικό τον ΠΑΟΚ με την ομάδα του Αλμέιδα, σύγκρινε τις δυο ομάδες με βάση την εικόνα τους: «Οι δύο καλύτερες ομάδες είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ μετά την διακοπή για το Μουντιάλ. Λέμε αυτό που βλέπουμε. Περισσότερο ο ΠΑΟΚ γιατί η ΑΕΚ έχει τη θετική αύρα του γηπέδου. Και μέτριος να είσαι, σε βλέπουν πολύ καλό. Η ΑΕΚ δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο εντός και εκτός. Ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει εξίσου καλά και εκτός και εντός της έδρας του».

Συνεχίζοντας εξήγησε γιατί κατά τη γνώμη του η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα στη μάχη του Πρωταθλήματος: «Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά. Κατάφερε να φτιάξει ομάδα και πράγματι φαίνεται το ταλέντο που έχει από την μέση και μπροστά. Ίσως τους έχει αξιοποιήσει καλύτερα, έχουν όλοι τρομερή αυτοπεποίθηση. Ο κομβικότερος παίκτης του πρωταθλήματος είναι ο Πινέδα. «Αλλά και ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξεχωρίζω διαστήματα, ιδιαίτερα τα πρώτα 20 λεπτά που σκοράρει και παίρνει τα παιχνίδια. Βέβαια, πάντα έχει και ένα κακό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, που χάνει το ρυθμό του πρώτου μέρους. Δεν νομίζω οτι είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ για ένα εικοσάλεπτο θα είναι καταιγιστικός. Από εκεί και πέρα έχει μόνο κάποια καλά πεντάλεπτα. Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να προηγείται με 2-0 ή 3-0».

Τέλος δεν ήταν φειδωλός στην κρίση του για τον Κωνσταντέλια: «Το παιδί είναι παικταράς. Παίζει σαν να είναι μεγαλύτερος ηλικιακά, χωρίς να φοβάται την μπάλα. Είναι πολύ καλός στο πρέσινγκ. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

Διαβάστε ακόμη...