Ο ΠΑΟ Ρουφ για τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη (pics)

Από thessports.gr: Ημέρα μνήμης η σημερινή καθώς συμπληρώνονται 25χρονια από τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Κατσούρη ο οποίος αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Ο ΠΑΟ Ρουφ για τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη (pics)

Η ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ο ΠΑΟ Ρουφ τίμησε τη μνήμη του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: «09/02/1998 – 09/02/2023 Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του 21χρονου Παναγιώτη Κατσούρη, τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ήταν τέτοια ημέρα του 1998, όταν σε τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητο του στην Θεσσαλονίκη κόπηκε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Παναγιώτης ήταν ένα δικό μας παιδί, μεγάλωσε στη γειτονιά μας και στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ως παιδί φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ.

Ενώ, ο πατέρας του Βαγγέλης Κατσούρης υπήρξε παλιά δόξα του Συλλόγου μας ως ποδοσφαιριστής τη δεκαετία του 1970 και παραμένει εώς σήμερα ένας από τους πιο πιστούς φίλους και ακόλουθους του ΠΑΟ Ρουφ.

Κανείς στην οικογένεια της ομάδας μας δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη Κατσούρη, στεκόμαστε δίπλα στον κυρ Βαγγέλη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, για να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του Παναγιώτη!»

Δείτε την ανάρτηση του Αθηναϊκού συλλόγου:

Διαβάστε ακόμη...