Πήρε ταλέντο ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Ένα 12χρονο επιθετικό από την Πτολεμαΐδα ενέταξαν στις ακαδημίες τους οι «ασπρόμαυροι».
Πηγή: paok24.com
Πήρε ταλέντο ο ΠΑΟΚ!

Την απόκτηση του 12χρονου Φώτη Σολωμίδη από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Το δίκττυο των ακαδημιών του Δικεφάλου είναι ίσως το καλύτερο σε ολόκληρη την Ελλάδα, εντοπίζοντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απ΄άκρη σ΄άκρη σε όλη την χώρα.

Ο Δικέφαλος διατηρεί συνεργασία με την εν λόγω ακαδημία από την Πτολεμαΐδα, η οποία ενδυναμώνεται μέσω αυτής της μεταγραφής. Η ακαδημία εκπαιδεύει περί τα 350 παιδιά στα δύο γήπεδα των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η ακαδημία «Ατρόμητος Πτολεμαΐδας»:

«Μια νέα σελίδα στο ποδοσφαιρικό του μέλλον ανοίγει ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Σολωμιδης Φώτης που πριν λίγες μέρες πήρε μεταγραφή για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ο Φώτης από τον πρώτο χρόνο που ήρθε στην Ακαδημία μας, ξεχώρισε για το ταλέντο, το χαρακτήρα και το ήθος του.

Σε δοκιμαστικό που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια ξεχώρισε και έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να τον επιλέξουν, συμμετέχοντας από τότε σε προπονήσεις και αγώνες παράλληλα με τις υποχρεώσεις της ομαδας μας.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και όλο το επιτελείο του Ατρόμητου, εύχεται στον Φώτη να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους του. Καλή επιτυχία Φώτη!!!!»

Διαβάστε ακόμη...