8.000 ευρώ για υβριστικά, 5.000 για ξύλο και διακοπή…

Από paok24.com: Φοβερά πράγματα με τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά
Πηγή: paok24.com
8.000 ευρώ για υβριστικά, 5.000 για ξύλο και διακοπή…

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με συνολική ποινή 8.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και ένα αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με το Περιστέρι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, που πέφτει βαρύς ο «πέλεκυς» από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Το συνολικό ποσό από τα διάφορα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ως τώρα, φτάνει τις 21.200 ευρώ, παρότι η γενική αίσθηση είναι ότι στο Παλατάκι που έχει ικανοποιητική πληρότητα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, δε συμβαίνει το παραμικρό.

Το θέμα έχει να κάνει και με τις ποινές που έχουν επιβληθεί σε πολύ χειρότερα περιστατικά, ειδικά στους εντός έδρας αγώνες του Περιστερίου. Ποιος έχει ξεχάσει το ξύλο που έπεφτε σε live μετάδοση στις κερκίδες, στον αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Παπανδρέου»; Η ποινή από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ήταν... 5.000 ευρώ!!!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ανάμεσα στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι διακόπηκε, γιατί πετάχτηκαν μπουκάλια προς τον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά» και η τιμωρία, ήταν... 2.000 ευρώ!

Ακόμα και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Σ.Ε.Φ., το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους γηπεδούχους, ήταν... 1.900 ευρώ! Πόσο χειρότερα πράγματα μπορεί να έγιναν στο Παλατάκι την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να επιβληθεί ένα μεγάλο (για τα δεδομένα της εποχής, του πρωταθλήματος αλλά και των άλλων ποινών) πρόστιμο στον ΠΑΟΚ ξανά;

Διαβάστε ακόμη...