Άκπομ: «Απίστευτη η πρώτη σεζόν μου στον ΠΑΟΚ, έχω τρομερές εμπειρίες»

Από sdna.gr: Σε συνέντευξή του στο Sky Sports, ο Τσούμπα Άκπομ στάθηκε και στον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για υπέροχες αναμνήσεις από την Ελλάδα με την κατάκτηση του νταμπλ και δυνατές εμπειρίες από την Ευρώπη!
Πηγή: sdna.gr
Άκπομ: «Απίστευτη η πρώτη σεζόν μου στον ΠΑΟΚ, έχω τρομερές εμπειρίες»

Ο Τσούμπα Άκπομ «σαρώνει» με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, έχοντας σκοράρει 13 τέρματα σε 20 αγώνες. Η συγκεκριμένη επίδοση κατατάσσει τον 27χρονο φορ στην κορυφή των πρώτων σκόρερ της Championship, ενώ προ ημερών παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του μήνα.

Από τότε που ανέλαβε την «Μπόρο» ο Μάικλ Κάρικ, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ μετράει 8 γκολ σε 9 παιχνίδια και ήδη οι «σειρήνες» από ομάδες της Premier League ηχούν στα αυτιά του. Ο Άκπομ μίλησε στο Sky Sports για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως έχει όμορφες αναμνήσεις από την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε: «Η πρώτη σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν απίστευτη γιατί κερδίσαμε το νταμπλ. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Ήταν μία μεγάλη υπόθεση για όλους. Στη συνέχεια, έπαιξα και στο Europa League, φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης που μας έφερε αντιμέτωπους με τη Μαρσέιγ. Ήταν μία δυνατή εμπειρία και ήταν καλό για εμένα που συμμετείχα σε αυτό».

Σε συνέχεια της τοποθέτησής του, παραδέχθηκε πως: «Αισθάνομαι ότι έχω αναπτύξει πολλά περισσότερα τα τελευταία δύο χρόνια στην καριέρα μου. Είμαι πρόθυμος να μάθω και να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Νιώθω πιο πεινασμένος από ποτέ. Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να μάθεις πράγματα».

Σε ερώτηση για το αν άλλαξε κάτι στην καριέρα του, τόνισε πως: «Δεν θα άλλαζα τίποτα. Αυτό είναι το όμορφο πράγμα, να μπορείς να κοιτάς πίσω και να σκέφτεσαι "ουάου το έκανα αυτό και αυτό". Όλα με βοήθησαν να γίνω ο παίκτης που είμαι, και αν άλλαζα κάτι δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα. Πρέπει απλώς να απολαμβάνεις τα πράγματα και όλα θα πάνε καλά.

Όλη η εμπειρία που απέκτησα, αγωνιζόμενος σε άλλους συλλόγους, βγαίνει στο παιχνίδι μου αυτή τη σεζόν. Το απολαμβάνω, αυτό είναι το βασικότερο και έτσι θα συνεχίσω».

Διαβάστε ακόμη...