Τα πρώτα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Αρκετές είναι -πια- οι απουσίες που ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ ενόψει των παιχνιδιών με Παναθηναϊκό - Ποια είναι τα πρώτα δεδομένα για παίκτες όπως ο Καντουρί και ο Φιλίπε Σοάρες με φόντο τους «πράσινους».
Πηγή: sdna.gr
Τα πρώτα δεδομένα για Παναθηναϊκό


Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κινείται με ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν προστεθεί ονόματα στο ιατρικό δελτίο που στερούν λύσεις από τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρόσφατα προστέθηκε και αυτό του Λευτέρη Λύρατζη, σε συνδυασμό δε με την απουσία και του Μάριου Τσαούση, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι επιλογές στα μπακ είναι συγκεκριμένες για τους Θεσσαλονικείς στην παρούσα φάση.

Από εκεί και πέρα, σημαντική απουσία φαντάζει και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι ένα ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο γκρουπ του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δύσκολα θα είναι διαθέσιμος αυτήν την εβδομάδα και στα δύο πρώτα ματς με τον Παναθηναϊκό. Όπως αντίστοιχα και ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει και η περίπτωσή του φαντάζει πιο «θολή» συγκριτικά με τον Μαροκινό.

Για Κούρτιτς δεν τίθεται ακόμη θέμα, με τις επιλογές στα χαφ να είναι -επίσης- μετρημένες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στάθηκε στην αναγκαιότητα να ενταχθεί άμεσα ο Τάισον. Και λόγω συνθηκών δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη και την Τετάρτη (18/1) το ντεμπούτο του, προερχόμενος από τον πάγκο. Για μίνι «κρίση» έκανε λόγο ο Ρουμάνος λόγω των απουσιών!

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Ρουμάνος: «Θα ήθελα ακόμα και σήμερα (σ.σ. εχθές) να τον έχω στον πάγκο, αν ήταν δυνατόν, ακόμη και για 15' μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό, διαβάζει τις καταστάσεις, έχει το εύκολο γκολ και την εύκολη ασίστ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε τι έχει πετύχει στην καριέρα του, μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από 2.5 εβδομάδας προετοιμασίας με την πρώην ομάδα του (σ.σ Ιντερνασιονάλ). θα πρέπει να πιέσουμε την κατάσταση, βρισκόμαστε σε μίνι κρίση με τις απουσίες που υπάρχουν, ίσως τον πιέσουμε λίγο περισσότερο απ' όσο θα θέλαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή για ν' αγωνιστεί νωρίτερα..Θα πρέπει να βρισκόμαστε στο 100% όλοι και μπορούμε να δημιουργήσουμε, να βγάλουμε ένταση, τα πράγματα γίνονται λίγο ζόρικα όταν δεν συμβαίνει αυτό με κάποιους παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...