Λούκας: «Μου φέρθηκε καλά ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Συνέντευξη στη Marca παραχώρησε ο Λούκας Πέρεθ, προκειμένου να εξηγήσει την απόφασή του για επιστροφή στην αγαπημένη του Λα Κορούνια, πληρώνοντας από την... τσέπη του τη μισή ρήτρα του συμβολαίου του, δηλαδή μισό εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να μειωθεί κατά το ήμισυ το ποσό που έβγαλε η Λα Κορούνια από τα ταμεία της!
Πηγή: paok24.com
Λούκας: «Μου φέρθηκε καλά ο ΠΑΟΚ»

Κάπως έτσι, ο Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται από το ξεκίνημα του 2023 στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με στόχο να βοηθήσει τη "Ντέπορ" να επιστρέψει στη Segunda Division, με τον ίδιο να εξιστορεί την έως τώρα πορεία της καριέρας του και να δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Έχω ευθύνη απέναντι στη Ντεπορτίβο, έτσι νιώθω. Είναι μεγάλη πρόκληση να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία. Δεν σκέφτομαι ακόμα το τέλος της καριέρας μου, το ενδεχόμενο να αποσυρθώ φορώντας τη φανέλα της Ντεπορτίβο, με ενθουσιάζει. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, το στυλ της ομάδας μου ταιριάζει πολύ, η κατηγορία βέβαια είναι πολύ σκληρή".

Σχολιάζοντας πάντως την θητεία του σε Ουκρανία και Ελλάδα, ο 34χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, είπε: "Λόγω οικονομικών προβλημάτων, η Ράγιο Βαγιεκάνο με παραχώρησε στην ουκρανική. Καρπάτι. Γενικά πέρασα καλά χρόνια στο εξωτερικό, που με βοήθησαν να εξελιχθώ.

Όταν ακόμα έπαιζα στην Καρπάτι, είχα μία πρώτη κρούση από την Ντεπορτίβο, όμως δεν με άφησαν να φύγω από την ομάδα. Αργότερα, στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ μου φέρθηκε καλά και τελικά με παραχώρησε στη Ντέπορ"!

Διαβάστε ακόμη...