«Τι σκέφτομαι; Μόνο πως θα το βάλω…»

Από paok24.com: Το είχε κάνει στο Λαύριο. Το είχε κάνει με τη Ντιζόν. Το είχε κάνει και με την ΑΕΚ. Το είχε χάσει όμως με τη Μάλαγα... Ο Τζέιλεν Ράιλι, δε φοβάται να πάρει το μεγάλο σουτ στο τέλος και σήμερα, ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, στέλνοντας τη σειρά με τη Ρίτας, πίσω στη Λιθουανία.
Πηγή: paok24.com
«Τι σκέφτομαι; Μόνο πως θα το βάλω…»

«Ήταν σπουδαίο που μείναμε ζωντανοί. Η Ρίτας έπαιξε πολύ δυνατά, ήταν δύσκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις δύο πλευρές. Χρειάστηκε να πάμε σε αρκετά σουτ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Έπρεπε να προσαρμοστούμε σε κάποια πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψουμε στη Λιθουανία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση» είπε αρχικά ενώ σε ερώτηση για τα συναισθήματα και τη σκέψη του, πριν το κρίσιμο σουτ, που συνήθως παίρνει στο τέλος, απάντησε...

«Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει... να το βάλω. Ο κόσμος μας υποστηρίζει κάθε φορά στην έδρα μας. Ένα τέτοιο σουτ σε τέτοια ηλεκτρική ατμόσφαιρα, είναι κάτι μεγάλο. Προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος και να το βάλω» ήταν τα λόγια του Ράιλι.

Διαβάστε ακόμη...