Πόλι: «Μάθαμε από τα λάθη μας»

Από paok24.com: Ο Τάιλερ Πόλι υπογράμμισε ότι η απώλεια των ριμπάουντ, πλήγωσε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρίτας Βίλνιους και στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα, είναι έτοιμη να ισοφαρίσει τη σειρά αύριο.
Πηγή: paok24.com
Πόλι: «Μάθαμε από τα λάθη μας»

«Μας «πλήγωσε» η απώλεια των ριμπάουντ στο πρώτο ματς, είναι κάτι στο οποίο πρέπει να επικεντρώσουμε για το αυριανό παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά και επιθετικά για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε αύριο, μάθαμε πολλά από τα λάθη που κάναμε στον αγώνα στη Λιθουανία. Είμαστε έτοιμοι να ισοφαρίσουμε αύριο τη σειρά και να επιστρέψουμε στο Βίλνιους για τρίτο αγώνα» είπε ο Αμερικανός και συνέχισε...

«Έχουμε καλή ψυχολογία, παίξαμε καλά την Κυριακή ως ομάδα, οι φίλαθλοι μας βοήθησαν αρκετά στο να πετύχουμε την άνετη νίκη. Αύριο περιμένουμε τον κόσμο ξανά δίπλα μας, να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε».

Όσο για τη δική του προσαρμογή; «Νιώθω καλά, προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, είτε αυτό έχει να κάνει με την άμυνα, την επίθεση, το ριμπάουντ. Κάνω ό,τι μπορώ να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

Διαβάστε ακόμη...