Η συνήθεια του Λούκας και ο… ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr:Έτοιμος για μια ακόμα θητεία στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι ο Λούκας Πέρεθ, που ετοιμάζεται να αφήσει την Κάντιθ και τη Λα Λίγκα, για να ενταχθεί στην αγαπημένη του ομάδα, παρότι αυτή αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα!
Πηγή: thessports.gr
Η συνήθεια του Λούκας και ο… ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε εξέλιξη, με Ντέπορ και Λούκας να καλούνται να κάνουν οικονομικές θυσίες για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο deal.

Μάλιστα οι Ισπανοί ρίχνουν φως σε μια... σύμπτωση που εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λούκας αποχαιρετά με γκολ τις περισσότερες ομάδες του, με τους Ίβηρες να θυμούνται πως στην αρχή της σεζόν 2015-16, είχε σκοράρει στην εντός έδρας αναμέτρηση των προκριματικών του Europa League με την Σπάρτακ Τρνάβα, στην τελευταία του συμμετοχή στους «ασπρόμαυρους».

Με γκολ είχε αποχαιρετήσει και την Ντεπορτίβο στη μεταγραφή 20 εκατομμυρίων στην Άρσεναλ, σκοράροντας στην τελευταία του «παράσταση», κόντρα στην Έλτσε.

Ο Λούκας σκόραρε στη χθεσινή (30/12) αναμέτρηση της Κάντιθ κόντρα στην Αλμερία, και εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην «Ντέπορ», η παράδοση θα συνεχιστεί!

Διαβάστε ακόμη...