Aggressive και στην άμυνα του!

Από paok24.com: Έχει... αγριέψει ο Δικέφαλος
Πηγή: paok24.com
Aggressive και στην άμυνα του!

Μετά τη νίκη του με 2-0 στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει πέρα από το νικηφόρο σερί του και το σερί που έχει κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην επιθετική διάθεση που απέκτησε η αμυντική λειτουργία των «ασπρόμαυρων» που αποτυπώνεται και στον αριθμό των φάουλ που έχουν κάνει οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, τόσο σε όλο το πρωτάθλημα, όσο και στα τελευταία παιχνίδια.

Βέβαια, στον αριθμό αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις «βουτιές» των αντιπάλων (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα), αλλά και τα «εύκολα» φάουλ που καταλογίζονται εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Με τη... γλώσσα των αριθμών ο ΠΑΟΚ είναι 3ος στην κατάταξη των φάουλ που κάνει στους αντιπάλους του στα ματς πρωταθλήματος με συνολικά 226. Πρώτη είναι η ΑΕΚ με 247 και ακολουθεί ο Ιωνικός με 231.

Στα τελευταία του παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο ΠΑΟΚ έχει:

29 φάουλ στο ματς κυπέλλου με την Καλαμάτα ενώ στα ματς πρωταθλήματος

20 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

24 φάουλ κόντρα στον Ιωνικό

17 φάουλ απέναντι στον Βόλο

21 φάουλ στο ματς με τον Παναιτωλικό

Στους παίκτες που έχουν παραχωρήσει τα περισσότερα φάουλ ξεχωρίζει ο Ολιβέιρα με 25 και ακολουθεί ο Αουγκούστο με 21, ενώ η πρώτη τριάδα κλείνει από τον Ίνγκασον με 16.

Διαβάστε ακόμη...