Το μηδέν στην άμυνα και η πρόκληση του Αγρινίου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη το απόγευμα κόντρα στην Καλαμάτα στην επανέναρξη των επίσημων αναμετρήσεων του μετά τη διακοπή κατάφερε να φύγει με «καθαρό» σκορ πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Το μηδέν στην άμυνα και η πρόκληση του Αγρινίου

Παράλληλα ο Δικέφαλος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε τις αμυντικές του επιδόσεις, καθώς δεν δέχτηκε γκολ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο με 2-0, 0-3 και 3-0 αντίστοιχα.

Αυτή η επίδοση ισοφάρισε την καλύτερη που είχαν οι «ασπρόμαυροι» με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην άμυνα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πέρυσι κόντρα σε Παναιτωλικό, ΟΦΗ, ΑΕΚ και Βόλο.

Τη σεζόν του αήττητου πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είχε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα δύο φορές σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, με Αστέρα, Πανιώνιο Παναχαϊκή και ΟΦΗ τη μία, αλλά και με Λεβαδειακό, στη φιέστα του πρωταθλήματος, Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα και ΆΕΚ στον τελικό του κυπέλλου.

Το ίδιο και πάλι δύο φορές είχε συμβεί και την πρώτη χρονιά του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου. Η αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό που ακολουθεί είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διευρυνθεί το σερί του ΠΑΟΚ στην άμυνα, με πρωταρχικό στόχο βέβαια να παραμένει η νίκη, για την βαθμολογική αναρρίχηση της ομάδας και την ολοένα και πιο βελτιωμένη εικόνα.

Διαβάστε ακόμη...