Η σκληροτράχηλη Καλαμάτα

Από paok24.com: Τι έχει κάνει στη σεζόν έως τώρα η Μεσσηνιακή ομάδα ...
Πηγή: paok24.com
Η σκληροτράχηλη Καλαμάτα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (15:00) εκτός την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδος στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Η αποψινή αντίπαλος του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα, καθώς ύστερα από 5 αγώνες που έχει δώσει βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 10 βαθμούς, έχοντας πετύχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία ενώ έχει και 1 ήττα.

Η ομάδα της Μεσσηνίας ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη το πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρόδοτο, στη συνέχεια πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Ακολούθησε η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή, ενώ απέναντι στα Χανιά γνώρισε τη μοναδική της ήττα. Στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, ενώ έχει σκοράρει συνολικά πέντε φορές. Πρώτος της σκόρερ είναι ο Γιάννης Πασάς με 4 γκολ, που όμως δεν βρίσκεται στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού.
ADVERTISING

Σε ότι αφορά το Κύπελλο η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, απέκλεισε την Προοδευτική επικρατώντας με 1-0, ενώ στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός τον Παναιτωλικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Διαβάστε ακόμη...