Σε ομάδα τρίτης κατηγορίας ο Ζαμπά

Από paokrevolution.net: Ο Λέο Ζαμπά βρήκε ομάδα στη Βραζιλία αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως αυτή αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία.
Πηγή: paokrevolution.net
Σε ομάδα τρίτης κατηγορίας ο Ζαμπά

Οπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή {σχετική φωτογραφία} αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σάο Μπερνάρντο, ομάδα που έχει ως έδρα το Σάο Πάολο. Φυσικά αυτό που πρέπει να προβληματίσει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα σε αυτή την ηλικία είναι πως δεν βρήκε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και αυτό φυσικά δεν αποτελεί restart αλλά το απόλυτο ναδίρ στην καριέρα του.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στη Βραζιλία και χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στο Paulistão και ευχαριστώ την εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου του São Bernardo για την ευκαιρία», δήλωσε ο Ζαμπά που θα έχει προπονητή τον Ζανάρντι με τον οποίο συνεργάστηκε στις ομάδες νέων της Κορίνθιανς.

«Γνωρίζω τη δουλειά του και μόλις έμαθε ότι το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει στον ΠΑΟΚ με πήρε τηλέφωνο. Με είχε ήδη καλέσει για να έρθω στο Paulistão το 2022, αλλά είχα ακόμα συμβόλαιο εκεί και δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω» σημείωσε και τόνισε:

«Η ομάδα είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία και νιώθω ήδη πολύ καλά με την ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ για να συνεχίσει τις επιτυχίες» δήλωσε ο Ζαμπά.

Διαβάστε ακόμη...