Ο Τσονάκας και ο… Κάκος!

Από paok24.com: Συνεχίζεται η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στην Κύπρο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εκμεταλλεύεται τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του Μουντιάλ προκειμένου να δουλέψει με τους παίκτες του ενόψει της επανέναρξης των εγχώριων διοργανώσεων.
Πηγή: paok24.com
Ο Τσονάκας και ο… Κάκος!

Από τις καθημερινές προπονήσεις δεν λείπει φυσικά και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό, εκεί όπου οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα.

Σε αυτά λοιπόν τα διπλά, ο Γιώργος Τσονάκας, ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχει πάντα τον ρόλο του διαιτητή.

Και στο τέλος θα πρέπει να είναι αυτός ο οποίος θα γίνει ο αποδέκτης των... παραπόνων από τους παίκτες της ηττημένης ομάδας, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τους διαιτητές στα επίσημα παιχνίδια.

Μετά το φινάλε του διπλού στην προπόνηση της Παρασκευής, εκεί όπου ο Κουαλιάτα τα έκανε όλα για τους «πορτοκαλί» και τους χάρισε τη νίκη με φάουλ και πέναλτι, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προσέφερε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε προς τον Τσονάκα λέγοντας του: «Τι έδωσες πάλι σήμερα; Ένας εσύ και ένας ο Κάκος!» προκαλώντας όπως είναι φυσικό πολλά γέλια.

Διαβάστε ακόμη...